BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

UNIVERSITY OF PUTRA MALAYSIA

Sunday, April 10, 2011

went to workshop =(

Hai, ape la nak jadi ni...alang-alang dah kene accident kan..so saya letak la dalam post kali ni...

sebenarnya dah jadi berapa minggu dah yg lepas..cuma x kesempatan nak kongsi cerita ni...
ape pun semuanya ok ja...

tapi dlm accident tu saya x terlibat pun...pelik ka? x kan?? boleh ja terjadi...
mana x nya...orang duk langgar kereta yang saya parkir tu...i'm not false ok...sebab orang yang langgar kereta saya tu...nasib la dia x lari...igt dia dah lari dah..tinggal orang yang dtg saja tengok kat situ.huhu..kalau tak...sengkek la jawapnyer...mana nak jwp dgn parent lagi...huhu...
alhamdulillah lah...semuanya ok... nak tau siapa yang langgar ke? xyah kot...tapi dia seorang perempuan la...chinese girl..setahu saya dia tga amik master kat upm ni..


Ok.citenyer mcm ni, pada mulanya saya nak ke kuliah biostat pagi tu...dalam pkul 9...masa nk turun ke tempat parkir kereta saya rasa macam pelik dan x sedap hati la...sebab ade orang tengah berkumpul kat parkir tu...sampai-sampai ja tempat kereta, saya tercengang...xpasal-pasal kereta kene langgar...saya xtau siapa yang langgar...cuba jugak cari siapa langgar..x syak pun chinese girl tu yg langgar...then, kat situ datang pulak cik su (yg ajar tutor Calculus dulu)....last2 tau dah siapa yg langgar..cik syu kata amoi tu terlanggar x sngaja.....dia kata terlajak nk parkir kereta dia..dia nak parkir berhadapan dgn kereta saya tu.. then, dia nak berhentikan kenderaan dia sepatutnya dia menekan pedal brek...tapi dia tertekan pedal minyak...so, terlanggar la kereta saya yang berhadapan dgn kereta dia ni... ape lah nasib keretaku ini...huhu..
cik su dgn amoi ni pulak sebenarnya kawan sepejabat...hmm..

petang tu pulak ada test...memang down lah...asyik fikir pasal keta...xkan saya nak bayar semua ni...mahal kot...memang fikir benda ni ja...
petang tu jugak hantar ke workshop berhampiran...
tapi ada satu hal yg buatkan saya lega...huhu...dia dah janji na byr semua ni....alhamdulillah...




Ni la rupanya  kereta lepas kene langgar...huhu

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...