BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

UNIVERSITY OF PUTRA MALAYSIA

Friday, July 15, 2011

Mohon Biasiswa Untuk Kali ke-3





InsyaAllah...

semua usaha telah saya lakukan,, sebelum ni..dah 2 kali mohon untuk JPA...tapi tiada hasil...

bile nak mohon lagi,, dah rasa fed up..sebab macam dah xde harapan...memandangkan sem yang lepas punya result tersangat lah teruk...

Kali ni pula, kalau mohon biasiswa dah masuk kali yang ke-3... dan biasiswa ni di suggest kan oleh kawan saya,, pada mulanya diri memang dah dapat jawapan dah..sebab tak nak dah apply..tapi memandangkan ada seorang ni, dan dia ni baru saya kenal kata kat saya 'apply je la..peluang hanya datang sekali'

Biasiswa kali ni bukan dari JPA, tapi dari Kementerian Pengajian Tinggi...
Nama biasiswa ni Biasiswa Skim Latihan Tenaga Pengajar Teknikal (SLTP)

Doakan saya ye...
terima kasih~




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...