BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

UNIVERSITY OF PUTRA MALAYSIA

Thursday, April 21, 2011

Minggu Study WeeK !

Assalamualaikum..

senyum dengan ikhlas ni..=) ngeh3.. =D

tapi......

Alangkah indahnya jika saya dpt meluangkan masa study week ni dgn tenang dan aman kan..?  =(
tapi malangnya...hmm...
malas entah kenapa..mana maunyerrr!!! 

saya pun kuatkan diri untuk study sikit demi sedikit...ni dah masuk hari ke berapa minggu study week...tapi macam 10 % je ready...doa tetap doa agar saya diberi kekuatan untuk study. 
 kadang tu study dah macam kat gambar bawah ni pun ada...tertidur atas meja...
ceh! macam la strunggle pulak..padahal...huhu
tak pa, tak pa...InsyaAllah..semoga dipermudahkan...amin..


Sebenarnya tak 'check' pun lagi jadual exam..ish3..teruknya lah   =_="
tapi yang dah tau start 25 April 2011 sampai 4 Mei 2011...

Itu cerita lain....

Yang paling penting ialah.....



Jangan lupa pada pemilik jiwa dan hati2 kita...
semoga dosa-dosa kecil kita di maafkan dan diterima oleh Allah...dan semoga Allah membuka hijab yang menjadi penghalang kepada setiap kecemerlangan...


Alahai, sedihnya la muka baby ni..hehe 
realitinya agak sedih jugak la sebenarnya...
~BIOSTAT~

kenapa BIOSTAT??

ni la subjek untuk sem ni..Final ni xtau la apa perlu buat..hmm..
NOT ENOUGH MOOD TO STUDY THAT SUBJECT

tapi usaha kan tangga kejayaan..Mana boleh umat Islam cepat mengalah..kata nak jadi Muslim sejati...ape la belum pergi berperang dah mengaku kalah..aish!! tetiba mood betukar menjadi MARAH  pada diri sendiri... =_=!

Belajar ni kan dikira berjihad...Belum lagi pergi berjihad perang..adeh..
Focus2!!


Apa kes ni?? 
Tidur dalam peperiksaan...
salah ke tak ek? Ntah la..x pasti...xpernah amik tau pun..ngeh3..

ni mesti stay up study lama2 ataupun x study...ish3...kalau study tu rajin nya la hai...tapi bagus2!! ada usaha...

kita kan ada 'style' study masing2 kan..? so, yang penting jaga diri dan jaga kesihatan...


Semoga apa yang di usaha kan dapat hasil yang kita ingin kan..amin..
kan seronok bile tengok result A+..hehe..

P/s terakhir : Bittaufiq Wannajah Fi Hazal Imtihan..
All the best!!


3 comments:

zatiey said...

sme lah..zatiey pon malas stdy..huhu..asyik tdo jer..nasib baik x tidor time exm..

Ahmad Yasir said...

malas stdy tapi otak pandai kan..? hehe..

apepun semoga dipermudahkan semuanya..=)

zatiey said...

mane aade pandai..biase2 jer..

Amin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...