BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

UNIVERSITY OF PUTRA MALAYSIA

Sunday, August 14, 2011

Teman

video

Alhamdulillah dapat juga saya uploadkan video ni..

Video ni meninggalkan kenangan kepada saya..

Dia ni kawan baik saya semasa di Matrik Johor

tetapi sedih sekarang ni terpisah dan terputus hubungan...

dia melanjutkan pelajaran ke oversea dalam bidang perubatan..

dia keluar matrik masa sem 2..

kitorang x sempat jumpa sebelum dia keluar matrik...

saya ingat lagi, kali terakhir dia kata dia nak jumpa saya ada hal nak bagitau pada saya. Dia x nak cakap lagi yang dia akan keluar matrik. Masa ni saya x tau yang dia
nak keluar matrik..

di sebabkan kat matrik yang sgt sibuk saya terlupa yang dia nak jumpa..

last2, dah agak lama x nampak dia..saya pergi cari dia...

sedih sampai sekarang tak tahu nak kata apa..

tau tau dia dah keluar matrik...itu pun dari kawan dia.

terkilan tak dapat jumpa..

kitorang dapat berhubung pun melalui ym...sebelum ym saya ada problem.

boleh la saya bertanya kabar..

last kitorang berbual kat ym ni lah dia sempat kirimkan video ni..

dan dia kata dia nak belajar sungguh2 dan nak rawat sakit saya nnt..

itulah kali terakhir kitorang dapat berbual..

lepas itu, ym saya ada problem dan kitorang terputus hubungan macam tu je..

='(

teringat juga waktu kitorang membuat persembahan nasyid. Kitorang membawa lagu Far East- Menanti di alam barzakh..

saya mendoakan kejayaan dan kesejahteraan dia..dan hidup dalam rahmat serta perlindungan Allah swt.

-aku rindu kat kau Hariz Haziq-

-jaga diri kau baik2-

-kalau diberi peluang aku harap dapat jumpe kau balik-

-Aku tak tau macam mana nak contact kau-






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...