BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

UNIVERSITY OF PUTRA MALAYSIA

Wednesday, August 3, 2011

Nama dalam Jepun


Assalamualaikum semua,
kepada sesiapa yang tak tahu nak buat apa, ni ada satu benda menarik untuk anda try test cuba!
Mari la cube nama anda dalam Jepun :

A= ka, B=tu, C= mi, D= te, E= ku, F=lu, g= ji, H= ri, I= ki, J= zu,
K= me, L= ta, M= rin, N= to, O= mo, P= no, Q= ke, R= shi, S= ari,
T= chi, U= do, V= ru, W=mei, X= na, Y= fu, Z= zi
then paste
your Japanese name below... :)) ......... share this......its FUN!!

p/s : siapa yang dah tu comment la kat bawah ni, kita tengok nama siapa yang paling best! hehe

15 comments:

zatiey said...

wahhh..lau tu name saye..


TODOSHIDOTA KIZIKACHIKI

betul ke nih?

Ahmad Yasir said...

betul la tu kot, haha..kelakar2..

zatiey said...

hehe..tp mkne ikut islam lg best kn??

*cahaya kemulianku, kekuatan ku..
*stu ketika dlu..sy sngt bngge dngn nama sy..n makne nama ni pun bg ifek dlm hdup sy..:)

aDda said...

ariridorikateka.... haha cam pelikss la...

Ahmad Yasir said...

zatiey : hehe..yup dalam islam juga la yg elok..hehe

adda : haha..memang sgt pelik pun dan sgt kelakar..hehe..tapi jgn percaya ye..ni juz suke2 je..hehe

Nursyuhada Md. Anuar said...

todoshi arifudorikateka...
ce teka,ce teka...=.="

Ahmad Yasir said...

syu : hahahaha, kelakar2 nama korang ni la..hehe

Nursyuhada Md. Anuar said...

fukaarikishi2..mmg kelakar..hahaha=P

Ahmad Yasir said...

syu : mcm kenal je fukaarikishi tu...xyah la..aku dah bt dulu dah..sebelum aku post dlm ni..

kumbang desa said...

syu nme kte pelik =.='

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

NOR ZAFIRAH

TOMOSHI ZIKALUKISHIKARI

ahaks...sungguh la lawak~

Ahmad Yasir said...

NOR ZAFIRAH : hehe..yup..teramat la lawak..hehe...

nama tu memain je ok..hihi

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

huhu... ye memain je tu pon... xkisah pon... =)))

Nursyuhada Md. Anuar said...

k.syu: agkla..=.=
yasir: ye2..thniah ler..haha

are-reh said...

wow...cantik name sye...

kashikilu kashilukato

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...