BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

UNIVERSITY OF PUTRA MALAYSIA

Monday, May 17, 2010

:::sokonglah myfriends2u bubar Facebook:::


Alhamdulillah, akhirnya Malaysia mengambil initiatif untuk para belia diMalaysia dengan melancarkan laman sosial buatan anak tempatan yang dinaungi syarikat NEXTPERT SDN.BHD..Dengan adanya myfriends2u ni bagi pihak diri saya supaya para belia di Malaysia menggunakannya. Saya mengajak semua bukan setakat belia tetapi semua peringkat umur yang menggunakan laman sosial facebook bertukar ke myfriends2u singkatannya ialah mf2u..

Dulu kita xde f2u..so ramai la yang guna facebook iaitu buatan yahudi laknatullah. Sekarang Malaysia dah ada mf2u harap kita dapat menggunakannya sepenuhnya.

Tapi anda jangan terkejut mf2u ni interface dia agak serupa dengan facebook..mungkin antara dikalangan anda akan mengatakan bahawa Malaysia pakar menciplak..tetapi cuba anda bayangkan masyarakat diMalaysia sekarang semua mengetahui facebook x kiralah dari kecik sampai yang ke tua...mereka semua mengenali facebook..malah memiliki facebook tu sendiri..xhairanlah mf2u ni menggunakan interface yang x kurang tumpahnya. Ini bagi pendapat sayalah mf2u ni bagi menarik minat pengguna facebook yahudi untuk menggunakan facebook tempatan iaitu mf2u.

Terpulang lah kepada diri masing-masing..yang baik dan sempurna datang dari Kekuasaan Allah s.w.t dan yang cacat dan buruknya datang dari kelemahan diri saya..

Interface FACEBOOK.


Interface myfriends2u.

::La LIGA milik BARCA::Assalamualaikum..


masa cuti-cuti macam ni la baru ade masa nak menulis...kalau dah masuk sem..agak sukar untuk online..sibuk dengan study..sibuk dengan exam....sibuk dengan basuh kain..sibuk dengan jemur kain..hehe..alhamdulillah Allah s.w.t masih lagi mengizinkan untuk hirup udara ini..

tetapi tujuan nak post kali ni sebenarnya nak 'publish'kan yang BARCA telah menjuarai La Liga..Dan Paling menggembirakan apabila BARCA telah bergelar juara sebanyak 20 kali...

hurmm..akhirnya Real Madrid tidak mampu menyaingi BARCA. Walaupun Real memiliki sebilangan pemain 5 bintang. Namun, itu bukan segala-galanya..Messi is the BEST player..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...